Δημοσίευμα στη Γαλλία θέλουν τον Σεντρίκ Μπακαμπού να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να έχει καταθέσει νέα πρόταση και να περιμένει την απάντηση, την ίδια ώρα που ο Ντορόν Λάιντνερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Μπακαμπού και αυτός είναι και ο λόγος που έκαναν νέα πρόταση που φτάνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Από τον αραβικό κόσμο άλλωστε και συγκεκριμένα την Αλ Νασρ υπάρχει πρόταση που φέρεται να φτάνει στα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αυτό υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ και κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την απάντηση του Κονγκολέζου επιθετικού για να δουν τι θα κάνουν από εκεί και πέρα.

Χειρουργήθηκε ο Λάιντνερ

Σε ό,τι αφορά τον Λάιντνερ, σήμερα (7/6) το πρωί υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης των συνδεσμικών βλαβών του αριστερού γόνατος, στο θεραπευτήριο Metropolitan, από τον γιατρό του Ολυμπιακού κ. Χρήστο Θέο και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε έξι μήνες.