Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το UEFA Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε ματς γεμάτο ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στις εξέδρες. Μάλιστα, ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ πατέρας του άσου των «πολιτών» Ερλινγκ, συνοδεύτηκε εκτός επισήμων εξαιτίας επεισοδίου που είχε με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι και βρέθηκε σε ειδικό θεωρείο προορισμένο για VIP καλεσμένους και η ασφάλεια του γηπέδου εμφανίστηκε και τον πήρε από εκείνο το σημείο και τον έβγαλε εκτός.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια του ματς και τους πέταξε φαγητό, αλλά και τους έβρισε. Αυτή, βέβαια, είναι η μια όψη του νομίσματος. Άλλες εκδοχές υποστηρίζουν πως πρώτα τον προκάλεσαν οι οπαδοί της «βασίλισσας» κι εκείνος απάντησε με χειρονομίες προτού η κατάσταση ξεφύγει.

Ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με τη Νορβηγία, προτού αποχωρήσει από τη σουΐτα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» συνέχισε να ονειρεύεται τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν σταμάτησαν να του φωνάζουν. Ποια ήταν η αιτία που προκάλεσε το περιστατικό δεν έχει γίνει ξεκάθαρη ακόμη, αλλά γίνονται υποθέσεις πως ίσως να τον κατηγόρησαν πως εκείνος ευθύνεται που ο Έρλινγκ διάλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι και όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης.