Λίγους μήνες μετά τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ, τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην περνάει καθόλου καλά και να επιθυμεί την αποχώρησή του, έχοντας στα χέρια του και μια πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά όχι για ποδοσφαιριστής.

Μπορεί ο CR7 να υπέγραψε ένα εξωφρενικό συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες αλλά τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία και τώρα το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει σε σχετικό ρεπορτάζ η El Nacional, τονίζοντας ότι επιθυμία του Πορτογάλου είναι να φύγει από την Αλ Νασρ αφού δεν περνάει καλά στον αραβικό κόσμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, ο Ρονάλντο έχει στα χέρια του πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής. Η πρόταση της ισπανικής ομάδας, με την οποία ο CR7 έγραψε ιστορία και της οποίας είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αφορά τον ρόλο του πρεσβευτή του κλαμπ.

Οι πιθανότητες, επομένως, να την κάνει αποδεκτή αυτή τη στιγμή δεν μοιάζουν να είναι και πάρα πολλές, αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βάλει τέλος στην καριέρα του και ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι θέλει να αγωνιστεί σε τουλάχιστον ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα της χώρας του.