Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ το 2018, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα κομβικό γκολ εναντίον του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Γιακουμάκης συνέχισε την καριέρα του στη Σκωτία με τη Σέλτικ και τώρα πλέον είναι στις ΗΠΑ για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έχοντας κάνει ιδανικό ξεκίνημα όπως δείχνει και το γεγονός ότι ισοφάρισε ρεκόρ 21 ετών.

Ο Έλληνας σέντερ φορ δεν χρειάστηκε, τελικά, χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, αφού είναι έτοιμος σε κάθε αγώνα για να σκοράρει. Και το «σε κάθε αγώνα» δεν χρησιμοποιείται για να δώσει στόμφο αλλά για να καταγράψει την πραγματικότητα.

Ο Γιακουμάκης έχει αρχίσει πέντε παιχνίδια ως βασικός και έχει σκοράρει και στα πέντε, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Τέιλορ Τουέλμαν το 2002 με τη φανέλα των New England Revolution.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, μάλιστα, έχει και το απόλυτο ρεκόρ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ έχοντας βάλει γκολ και στα έξι πρώτα του παιχνίδια ως βασικός, οπότε ο Έλληνας φορ πρέπει να σκοράρει και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Νάσβιλ ώστε να το ισοφαρίσει και αυτό και να πάει μετά για το 7X7.