Ο νεαρός αστέρας της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι ένα θαύμα της (ποδοσφαιρικής) φύσης. Τα πράγματα που κάνει εντός γηπέδου ο Νορβηγός επιθετικός είναι σχεδόν εξωπραγματικά. Όπως και ακριβώς και η εξέλιξή του μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός Νορβηγός, κατατάσσεται ήδη στους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη και όλοι περιμένουν το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ένα κλιπάκι της Bundesliga λοιπόν με τον Χάαλαντ να έχει 100% ευστοχία σουτάροντας τρεις φορές σε στόχο από το πέναλτι, έχει ξεσηκώσει αρκετή κουβέντα.

Το viral βίντεο και οι κατηγορίες για μοντάζ

Το βίντεο «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής του Γερμανικού Πρωταθλήματος, και έχει ΄τρελάνει τους φανς. Αλλά και τους χρήστες των social media, από άλλη σκοπιά ωστόσο. Αναφορικά με το αν είναι γνήσιο ή πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Σε αυτό λοιπόν, ο Χάαλαντ βάζει τρεις μπάλες τη μία πάνω στην άλλη. Η αλήθεια είναι ότι το να βάλεις 3 μπάλες την μία πάνω από την άλλη και να σταθούν δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Και ο Νορβηγός το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο.

Έχει τοποθετηθεί ένας στόχος στο οριζόντιο δοκάρι. Και με τις τρεις μπάλες, τα σουτ βρίσκουν το στόχο και τελικά τον… κατεδαφίζουν. Οι περισσότεροι θεωρούν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, ακόμη κι από παίκτες όπως ο Χάαλαντ.

Ένας έγραψε: «Το γεγονός ότι καμία από τις μπάλες δεν έπεσε όταν χτύπησε την πάνω πάνω στην κορυφή πρώτα μου είναι δύσκολο να το πιστέψω.»

Ένας άλλος είπε: «Πηγαίνετε στο τοπικό σας αθλητικό κατάστημα την ώρα του ανοίγματος. Δοκιμάστε να ισορροπήσετε 3 μπάλες τη μία πάνω από την άλλη. Δεν θα το διαχειριστείτε πριν κλείσουν. Υποτίθεται ότι το έκανε σε 5 δευτερόλεπτα».

Και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ισορροπήσετε τρεις μπάλες τη μία πάνω στην άλλη έτσι. Ο Έρλινγκ, φυσικά, το έκανε ούτως ή άλλως. Επειδή ο Έρλινγκ δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι αδύνατο.»