Αρκετά έντονη ήταν η ρεβάνς ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Πόρτο για τους «16» του Champions League, κάτι που αποδείχηκε και από το γεγονός ότι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, διαδικασία από την οποία κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση οι Ίβηρες. Το ματς έληξε με νίκη των Ιταλών με 3-2, ωστόσο το 2-1 του πρώτου αγώνα τους έστειλε εκτός συνέχειας.

Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα έχουν την παρουσία ούτε του Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε του Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρέθηκε στο στόχαστρο ενός συμπατριώτη του δημοσιογράφου και εκφωνητή των «δράκων», ο οποίος τον… στόλισε για τα καλά.

«Πήραμε εκδίκηση από τους κλέφτες Ιταλούς. Πήραμε εκδίκηση από το γουρούνι τον Ρονάλντο γι’ αυτά που έκανε στο “Ντραγκάο”. Πόσο υπερήφανος είναι ο λαός του Πόρτο. Τώρα περιμένω το βίντεο της Ντολόρες (μητέρα του Κριστιάνο) και των άλλων ξεδοντιάρικων μελών της οικογένειας», έγραψε στα social media o Φερνάντο Σαούλ, όπως μετέφεραν ΜΜΕ της Πορτογαλίας και φυσικά δεν μπορούσαν να μην αναπαράγουν τα ιταλικά Μέσα όπως η Tuttosport.

Φυσικά, τα όσα ανέφερε, προκάλεσα ντόρο τόσο στη χώρα του όσο και στο εξωτερικό -και κυρίως στην Ιταλία, όπως φαντάζει λογικό. Μετά από το… κύμα αγνάκτησης εναντίον του, ο Σαούλ ζήτησε συγνώμη. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ξεφεύγει, καθώς και το 2017 στο ντέρμπι με την Μπενφίκα είχε πει από τα μεγάφωνα του γηπέδου: «Κουραστήκαμε να μάς κλέβουν».