Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Πάμπλο Σεμπάγιος, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παραγουανού επιθετικού της Μποταφόγκο.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο 28χρονος άσος, με τον εκπρόσωπό του να είναι στην Ευρώπη και να συζητά με διάφορους συλλόγους.

«Περιμένουμε εξελίξεις με κάποιους συλλόγου που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, όπως η Ράγιο Βαγεκάνο, ο Παναθηναϊκός και κάποιες από τη Γερμανία. Ελπίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν βρει κάτι. Η κατάσταση του Πάμπλο στην Μποταφόγκο είναι ίδια με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε άλλη ομάδα», τόνισε ο Έντερ Ζενλούκας στην «LANCE!Net».

Εκτός από διάφορες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ο Σεμπάγιος έχει παίξει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ρωσικής Σαμάρα για 6 μήνες, όπου έπαιξε σε 21 ματς (1 γκολ και πέντε ασίστ). Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 154 αγώνες, στους οποίους είχε 36 τέρματα και 21 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr