Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης, και έστειλε το μήνυμα στους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Να βγάλουν εντελώς από το μυαλό τους το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και να αφοσιωθούν στο αυριανό με τον ιδιαίτερα επικίνδυνο και ικανό για όλα Άρη, ζήτησε από τους παίκτες ο Σωκράτης Κομινάκης.

Ο β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, διαπιστώνοντας ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος το μυαλό των ποδοσφαιριστών να ταξιδεύει πρόωρα στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, προέτρεψε τους παίκτες να στρέψουν την προσοχή τους στη σημερινή  αναμέτρηση και να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να φτάσουν στην έκτη συνεχόμενη νίκη, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

«Ξεχάστε τον Παναθηναϊκό. Η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη στο ματς με τον Άρη. Παίζουμε με μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να πάρουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας», ήταν οι προτροπές του Σωκράτη Κομινάκη προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν αμέσως το μήνυμα.

Πηγή: gazzetta.gr