Χθες αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Γκοβού και έμεινε εκτός προγράμματος, και σήμερα τα μηνύματα για τον Νιόπλια δεν ήταν καλύτερα. Ο Γάλλος επιθετικός ούτε σήμερα ακολούθησε προπόνηση με τους υπόλοιπους και ουσιαστικά τέθηκε εκτός πλάνων για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το ίδιο ίσχυσε και για τον Σεμπάστιαν Λέτο, αφού ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα και αρχίζει αγώνα δρόμου για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Η απουσία των δύο παικτών, αλλά και του Νίνη αναγκάζει τον Νιόπλια να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα, και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για τον Μαρίνο στη δεξιά πτέρυγα και τον Γκαρσία στα αριστερά.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έβγαλε χωρίς προβλήματα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και μέσα στις επόμενες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Βέβαια, δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου, αφού απουσιάζει περίπου 1,5 μήνα. Αναφορικά με τους διεθνείς, οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Ιωαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αισιοδοξία για Νίνη

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος εξετάστηκε σήμερα από το ιατρικό τιμ και έδειξε πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Ο νεαρός μέσος θα απουσιάσει από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αρχίζει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Ρούμπιν και μπορεί οι χθεσινές πληροφορίες να μιλούσαν για σίγουρη απουσία, όμως σήμερα τα πράγματα άλλαξαν και δείχνουν πιο θετικά για τον Νίνη.

Μπράβο και… τρίποντο

Μετά από αρκετές μέρες οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους. Ο Νίκος Νιόπλιας από σήμερα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής  και ξεκινά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ.

 Ο Κοζανίτης τεχνικός αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνείς. «Μπράβο σας, παιδιά, για τις δύο νίκες. Ήταν σημαντικό βήμα, τα πήγατε εξαιρετικά» και συνέχισε σχετικά με το ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ, «τώρα είμαστε όλοι μαζί και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χωρίς τον κόσμο μας. Πρέπει να δουλέψουμε και παρά τα προβλήματα να πάρουμε το τρίποντο».

 Πηγή: gazzetta.gr