Την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ στο Βικελίδης θέλουν να «σπάσουν» στον Άρη. Αυτό υποστήριξε ο Χαβίτο που παρέλαβε σήμερα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 5ης αγωνιστικής.

Ο Χαβίτο σημείωσε στην αρχή των δηλώσεών του

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Φέτος ξεκίνησαν πολύ καλά τα πράγματα για εμάς, αλλά το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ελπίζω η χρονιά να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα μου.

Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στις κόρες μου και στη γυναίκα μου, που με στηρίζουν πάντα. Θέλω, όμως, να το αφιερώσω και στους συμπαίκτες μου, αλλά και στους οπαδούς της ομάδας, που είναι πάντοτε δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα».

Σχετικά με το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο Ισπανός τόνισε:

«Θέλουμε να “σπάσουμε” και αυτήν την παράδοση, όπως “σπάσαμε” και αυτήν στο γήπεδο της Τούμπας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε τους πολύ χρήσιμους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Τέλος, για το αν ο ΑΡΗΣ μπορεί φέτος να κυνηγήσει έναν τίτλο, ο Χαβίτο υπογράμμισε:

«Ας ελπίσουμε ότι θα το καταφέρουμε, γιατί γι’ αυτό δουλεύουμε. Η ομάδα έχει μείνει μακριά από τους τίτλους εδώ και χρόνια, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουμε βήμα-βήμα».

Πηγή: gazzetta.gr