Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά με βάση τη στατιστική οι πράσινοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν.

Ο αριστερός εξτρέμ του τριφυλλιού, όποτε έχει λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για το πρωτάθλημα, τότε οι πράσινοι δεν έχουν χάσει ούτε βαθμό. Έχουν το απόλυτο με πέντε στις πέντε νίκες. Ο Λέτο διανύει τον δεύτερο του χρόνο στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα είναι το έκτο παιχνίδι που λείπει για τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Αργεντινός έλειψε για πρώτη φορά στο ματς της περσινής 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τους τρεις βαθμούς χάρη στη νίκη του με 2-1. Τέσσερις εβδομάδες μετά ο Λέτο τέθηκε και πάλι εκτός κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με το τριφύλλι να επικρατεί με 3-1. Δεν πέρασαν εφτά μέρες και ο μέσος του Παναθηναϊκού έλειπε και από το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι πράσινοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα καθώς νίκησαν με 1-0.

Τα δύο επόμενα ματς που ο Λέτο δεν έπαιξε με την πράσινη φανέλα σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 17 Ιανουαρίου για την 18η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Πανθρακικό και πήρε τη νίκη με 2-0 ενώ δεν έπαιξε την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για λόγους τακτικής αφού ακολούθησε ο τελικός του Κυπέλλου με τον Αρη. Τελικά, το τριφύλλι πήρε το «διπλό» με 1-0.

Τα ματς που έλειψε ο Λέτο:

HM/NIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΤΣ

ΣΚΟΡ

01.11.09

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

2-1

06.12.09

13η

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

3-1

12/12/09

14η

Ηρακλής – Παναθηναϊκός

0-1

17/01/10

18η

Παναθηναϊκός – Πανθρακικός

2-0

18/04/10

30η

Γιάννινα – Παναθηναϊκός

0-1

Πηγή: gazzetta.gr