Την περίπτωση του Χρήστου Πατσατζόγλου φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και το γεγονός ότι ο διεθνής χαφ επιθυμεί να φύγει από την Ομόνοια, έκαναν τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να σκεφτεί τη συγκεκριμένη λύση.

Ωστόσο, η περίπτωση του 31 ετών παίκτη μοιάζει δύσκολη, αφού ο παίκτης αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως (αν και το συμβόλαιό στην Κύπρο του αποφέρει 600.000 ευρώ τον χρόνο) και στον «Δικέφαλο» δεν μπορούν να του προσφέρουν τόσα χρήματα.

Μάλιστα, ο «Πάτσα» εμφανίζεται διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε, οι κ.κ. Ζαγοράκης και Βρύζας ποντάρουν στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν από την κοινή τους θητεία στην Εθνική και ελπίζουν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα ζητήσει λιγότερα.
Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Πατσατζόγλου είναι ότι πρόκειται για Έλληνα και μπορεί να αγωνιστεί σε άλλες θέσει, εκτός από δεξί μπακ. Από την πλευρά της, η διοίκηση διαψεύδει τη συγκεκριμένη φημολογία, ενώ επαναλαμβάνεται ότι έχει «παγώσει» οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.

Πηγή: sport-fm.gr