Η ποινή αποκλεισμού ενός έτους με αναστολή «ταρακούνησε» τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι μέτοχοι της ΠΑΕ, ανάμεσά τους οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης, θα αναλάβουν δράση για να βρεθεί μία λύση για το καλό της ομάδας και να αποφύγει την τιμωρία από την UEFA.

Πρόθεσή τους είναι να υπάρξει μία συνάντηση πριν από την προγραμματισμένη γενική συνέλευση (στις 9 Μαρτίου), όπου θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα δουν πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει ο καθένας από αυτούς για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει μέχρι την επόμενη παρουσία του ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας UEFA (στις 31 Μαρτίου) να έχει βρει οχτώ εκατ. ευρώ, όμως αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα και να πληρωθούν τα χρέη που υπήρχαν μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ – μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η ομάδα – θα βρουν μία λύση την τελευταία στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικείμενη συνάντηση των μετοχών δεν αποκλείεται να προκύψουν νέοι «συμπαίκτες» και να βοηθήσουν και εκείνοι με τον δικό τους τρόπο την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η ελληνική τράπεζα να απαντήσει στον Παναθηναϊκό για το δάνειο των 15 εκατ. ευρώ, όπου θα μπει ως εγγυητής ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του «τριφυλλιού», όμως δεν έχουν χαθεί και οι τελευταίες ελπίδες του. Στην τράπεζα εμφανίζονται ενήμεροι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καλυφθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ τον άλλο μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr