Έτοιμος να δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο «Mr MIG» προτίθεται να βάλει ένα ποσό κοντά στα 6-7 εκατ. ευρώ, ώστε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και να μην υπάρξει πρόβλημα με την UEFA.

Ύστερα από την επιστολή που έστειλε στο Δημήτρη Γόντικα, ο κ. Βγενόπουλοε έχει έρθει σε επαφή και με άλλους μετόχους για να υπάρξει λύση με το Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος φέρεται να έχει ενημερωθεί για τις προτάσεις του.

Εκτός από την τιμή της μετοχής και την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, ο κ. Βγενόπουλος έχει έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα στην «πράσινη» ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, υπάρχουν επαφές των πλευρών Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου, χωρίς να βγαίνουν προς τα έξω, ώστε να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν τον κ. Βγενόπουλο και κάποιοι άλλοι μέτοχοι, όπως ο Ζολώτας ή και κάποιοι νυν μέτοχοι.

Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε – μέσω των συνεργατών του – ότι «δεν εκπροσωπώ κανέναν στην προσπάθεια που κάνω. Και φυσικά από την άλλη κανένας δεν με εκπροσωπεί σε συζητήσεις».

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας τρέχει για να προλάβει τις ημερομηνίας. Σύμφωνα με την SportDay ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να παρουσιάσει βιώσιμο πλάνο στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη και την εξόφληση του 2011.

Πηγή: sport-fm.gr