Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο τριήμερο για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις, και τις επόμενες τρεις μέρες θα έχει κάποιες επαφές όσον αφορά την «πράσινη» ΠΑΕ. Πρόθεση του «Mr MIG» είναι να βρεθεί μια λύση για το «τριφύλλι», ύστερα από την αδρανοποίηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Όπως γράφει η «SportDay», πλέον ο «Βγενό» έχει δύο επιλογές: είτε ασχολείται με την ομάδα και ορίζει τα περισσότερα μέλη στο νέο Δ.Σ., είτε αποσύρει και αυτός τις μετοχές ή τις παραχωρεί κάπου αλλού. Αν κρατήσει τις μετοχές και δεν ασχολείται, όταν από τον Γενάρη και μετά θα υπάρξει στάση πληρωμών ως μεγαλομέτοχος θα έχει την ευθύνη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, ο Βγενόπουλος θα απαντήσει στον Βαρδινογιάννη για όσα τον κατηγόρησε πριν από μερικές ημέρες. Επίσης, θα εξηγήσει όσα έγιναν επί πολυμετοχικότητας, αλλά και γιατί έφθασε ο σύλλογος στην κατάσταση που είναι σήμερα. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος – πλέον – της «πράσινης» ΠΑΕ θα αναφερθεί και στη σπατάλη χρημάτων που έγινε στις μεταγραφές χωρίς αντίκρισμα το καλοκαίρι του 2010, όταν είχε αναλάβει μόνος του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ακόμη ένα θέμα που θα σταθεί είναι για ποιον λόγο δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία παραχώρησης του 25% των μετοχών στεκόμενος στο ότι δεν θα μπορούσε να διοικήσει με αυτό το ποσοστό και ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε δικό του γήπεδο, ούτε προπονητικό κέντρο, για να προσελκύσει νέους επενδυτές.

Εν τω μεταξύ, ο «Mr MIG» παρουσιάζεται ενοχλημένος διότι έχει μάθει ότι κάποιοι, ισχυριζόμενοι ότι μιλούν μαζί του και ότι είναι άμεσοι συνεργάτες του, μεταφέρουν λάθος πληροφορίες στον Τύπο, με αποτέλεσμα να γράφονται διάφορα σενάρια, που, όπως λέει ο ίδιος, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όσον αφορά τα «χονδροειδή ψέματα» που κάνει λόγο στη χθεσινή ανακοίνωσή του, εννοεί το «πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς» που είπε και ότι «πάμε για τρεις Πιζάρο». Και για τα δύο θα κάνει αναφορά στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.

Δύσκολα βασικός ο Ρούντολφ

Στη διάθεση του Ζεσουλάδο Φερέιρα θα επιστρέψουν σήμερα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος θεωρείται να χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο λόγος είναι ότι ο Ούγγρος θα κάνει μόλις μία κανονική προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους οποίους δεν έχει γνωρίσει ακόμα. Η σημερινή προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα μιλήσει με κάποιους από τους διεθνείς παίκτες για να αποφασίσει αν θα παίξει στην αρχική ενδεκάδα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τα Γιάννενα στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα αρχίσει στις 20:30. Τιμώνται από 10 έως και 35 ευρώ και θα πωλούνται από το γήπεδο της Λεωφόρου και τις μπουτίκ της ομάδας.

πηγή: sportfm