Χωρίς να διατηρήσει για μεγάλο διάστημα σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή του, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την σαφώς υποδεέστερη Δόξα Δράμας, σε φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από το χρονικό σημείο μάλιστα που βρέθηκαν πίσω στο σκορ -από κεφαλιά του Βέρτζου στο 24’- έπεσαν…

Ανεβασμένοι και πιο ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος με απευθείας χτύπημα φάουλ του Καπετάνου στο 88’. Ντεμπούτο από τον νεοαποκτηθέντα Γιάκομπ, επιστροφή για τον Γκαρσία.

Συνθέσεις:

‘Αρης: Καράδαης, Νέτο (69’ Νάτσο Γκαρσία), Αγτζίδης (46’ Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης (46’ Κασναφέρης), Τόχα (46’ Φάτι), Τσέζαρεκ (58’ Γιάκομπ), Καστίγιο (69’ Κανούλας), Παπαστεριανός (46’ Σολτάνι), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (46’ Καπετάνος).

Δόξα Δράμας: Σερεμέτ (67’ Δαύκος), Πιτσόκος, Σικαλιάς (90+2’ Μαρκόπουλος), Βέρτζος( 84’ Τρίψας, Λαζάρεβιτς, Λεάντρο (55’ Κουμπρόγλου), Ντε Λίμα, Γκαμπόρ, Αραβίδης (77’ Νιάρος), Βάντερσον (79’ Αθανασιάδης), Τοπούζης (58’ Κάπελ).

Πηγή: sport-fm