Ψηλά βάζει τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν ο Σταύρος Αδαμίδης, τονίζοντας πως οι στόχοι της ΑΕΚ ήταν και παραμένουν υψηλοί, σημειώνοντας παράλληλα πως και φέτος η ομάδα πάει για την υπέρβαση.

«Αναλάβαμε την ΑΕΚ πριν από τέσσερις μήνες σε μια δύσκολη περίοδο, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη χώρα γενικότερα. Δουλεύουμε καθημερινά για να λύσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι γνωστοί και είναι πάντα υψηλοί. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο τουρνουά της Αυστραλίας που συμμετέχει και η Ένωση, τόνισε: «Είναι τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που επέλεξαν την ΑΕΚ για αυτό το τουρνουά».

Το παρόν στην εκδήλωση «καλωσορίσματος» των διοργανωτών, έδωσαν ο πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, ο τιμ μάνατζερ, Βασίλης Δημητριάδης, αλλά και οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Παντελής Καφές από πλευράς ποδοσφαιριστών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, με την ελληνική ομάδα να μοιράζει ένα κλαδί ελιάς, κάτι συμβολικό που θυμίζει Ελλάδα.

Πηγή: contra.gr