Τα 120 λεπτά που κουβαλούσαν στις πλάτες τους, από τον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν ικανά να εμποδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια, σύμφωνα με τον Καρίμ Μπενζεμά. Οι «μερένχες» επικράτησαν 6-3 εκτός έδρας των «νυχτερίδων» με τον 24χρονο φορ να πετυχαίνει ένα γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ.

«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Η Βαλένθια είναι μια καλή ομάδα, αλλά η Ρεάλ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και για το λόγο αυτό σκοράραμε έξι φορές. Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα μετά το σπουδαίο πρώτο ημίχρονο που κάναμε» υποστήριξε ο Γάλλος στράικερ μετά το ματς.

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα λόγω του τελικού Κυπέλλου πρόσθεσε: «Μετά το ημίχρονο ήμουν λίγο κουρασμένος, αλλά αυτό δεν μπορούσε να μας εμποδίσει και αυτό αποδείχτηκε με το αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βαλένθια. Αυτοί που δεν παίζουν βασικοί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά».

Σε ερώτηση για τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ακολουθεί, αποκρίθηκε: «Έχουμε βγάλει από πάνω μας την πίεση, με τη κατάκτηση του Κυπέλλου».

Πηγή: sport-fm.gr