Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου! Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί το γόνατό του μετά και την τελευταία επέμβαση θα αναγκαστεί να υποβληθεί την Πέμπτη σε νέα αρθροσκόπηση!

Ο 27χρονος παίκτης εισήχθη την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο προκειμένου να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία λόγω του πυρετού που τον ταλαιπωρούσε. Ωστόσο, δεν υπήρχε αποτέλεσμα και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε νέα αρθροσκόπηση ώστε να αντιμετωπιστεί η μόλυνση.

Η ατυχία τον «χτύπησε» τον Βασιλόπουλο, αρχικά, στις 4 Φεβρουαρίου καθώς μετά από επτάμηνη απουσία, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και υπέστη ξανά ρήξη χιαστών και στις 22 του μήνα χειρουργήθηκε για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Η αποθεραπεία δεν είχε την πορεία που όλοι ήθελαν με αποτέλεσμα, να κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να γίνει νέα αρθροσκόπηση ώστε να διαπιστωθεί τι δεν πήγε καλά. Το χειρότερο είναι ότι σε περίπτωση που επαληθευθεί το απευκταίο σενάριο και τα νέα από την αρθροσκόπηση δεν είναι καλά, τα πάντα είναι ανοιχτά για την συνέχεια και δεν αποκλείεται να χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερο διάστημα απουσίας του Βασιλόπουλου, από τους 6 με 9 μήνες που είχε αρχικά εκτιμηθεί ως απαιτούμενο.

Πηγή: sport-fm.gr