Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα, πλέον, το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού πήγε στο +4 μετά τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι στη 2η θέση, με τον ΠΑΟΚ να χάνει έδαφος μετά το 1-1 με τη Λαμία και τον Ολυμπιακό να παραμένει στην 4η θέση της Stoiximan Super League μετά το 1-1 με τον Άρη.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής έγινε στην OPAP Arena, εκεί που είχαμε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους Κιτρινόμαυρους και τους Πράσινους. Νικήτρια, τελικά, αναδείχθηκε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με το ευρύ 3-0 και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού είναι στο +4.

Νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη η φορμαρισμένος Ολυμπιακός δεν κατάφερε, αν και είχε τις ευκαιρίες, να νικήσει τον Άρη και με το 1-1 είδε τις ελπίδες του για τίτλο να μειώνονται κι άλλο παρά το γεγονός ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο αφού είναι στο -8 πλέον.

Γκέλα, όμως, είχε το πρόγραμμα και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 1-1 στη Λαμία και είναι στο -7 από την κορυφή, με τα όνειρά του για πρωτάθλημα να αρχίζουν να… σβήνουν σιγά-σιγά, αν και έχει, όπως και ο Ολυμπιακός, ένα ματς λιγότερο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 1-1
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7 αγωνιστικές)

ΑΕΚ 75
Παναθηναϊκός 71
ΠΑΟΚ 68*
Ολυμπιακός 67*
Άρης 49
Λαμία 35

  • ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Κυριακή 28 Απριλίου

17:00 Ολυμπιακός – Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Άρης