Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει με το θετικό δείγμα ντόπινγκ σε παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, τονίζοντας ότι δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

Ο ιστότοπος «dikisports» ανέφερε την Τετάρτη (17/4) ότι το πρώτο δείγμα διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή βρέθηκε θετικό σε έλεγχο αντιντόπινγκ πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024, προσθέτοντας ότι το όνομά του δεν πρόκειται να γίνει γνωστό πριν βγουν τα αποτελέσματα και της δεύτερης εξέτασης και μόνο αν το αποτέλεσμα είναι και πάλι θετικό.

Από τότε, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, έχει αρχίσει μια παραφιλολογία για το ποιος μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης, οπότε η ΕΠΟ αποφάσισε να τοποθετηθεί επισήμως για το θέμα, λέγοντας πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», τόνισε η ΕΠΟ.