Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του στο United Cup με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και με το βλέμμα του στραμμένο στο Australian Open, το πρώτο Grand Slam τουρνουά τένις της νέας σεζόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ «Omny FM» και μίλησε για τον τραυματισμό του στη μέση, αλλά και για την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα.

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, τα πράγματα φαίνονται καλά για εμένα. Πριν μερικές εβδομάδες δεν ήμουν σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος, όμως τώρα πιστεύω ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το κομμάτι της σεζόν σημαίνει πολλά για εμένα και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο υγιής», τόνισε σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, στα social media του υπάρχουν αναρτήσεις που τον δείχνουν προπονείται ή γίνονται αναφορές στη δουλειά που γίνεται στο παρασκήνιο.

«Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις θετική σκέψη. Έκανα τα σωστά πράγματα για να βρεθώ σε φόρμα και είναι αφοσιωμένος καθημερινά», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε και πόσο ενθουσιασμένος είναι εκείνος και ο αδερφός του Πέτρος για τη συμμετοχή τους στο United Cup.

«Δείξτε αγάπη στην Πάουλα»

Στο μεταξύ, στην Αυστραλία θα επιχειρήσει να κάνει και το μεγάλο comeback της η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε στη διάρκεια του 2023.

«Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την σχέση τους και συμπλήρωσε με ένα αίτημα προς την ελληνική κοινότητα: «Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα».