Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του «maisfutebol», σύμφωνα με το οποίο θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, η A Bola τονίζει ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ήδη στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφύγει να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα του προπονητή, όλες οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για αλλαγή, με τον Ισπανό να απολύεται και τον Πορτογάλο να τον αντικαθιστά. Το όνομα του Καρβαλιάλ, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες, είναι όμως αυτό στο οποίο καταλήγουν όλα τα ΜΜΕ, ελληνικά και πορτογαλικά, πλέον.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η A Bola σε σχετικά ρεπορτάζ, ο 57χρονος τεχνικός είναι ήδη στην Αθήνα για να έχει από κοντά τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να υπογράψει το συμβόλαιό του, πιάνοντας άμεσα δουλειά. Για να συμβούν, βέβαια, όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να απολυθεί ο Μαρτίνεθ, κάτι που θεωρείται δεδομένο πλέον και άπαντες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μια ανακοίνωση που είναι πολύ πιθανό να έρθει εντός της ημέρας (4/12), αφού υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Καρβαλιάλ θα γίνει αύριο Τρίτη (5/12).