Μπορεί ο αγώνας της Βραζιλίας και της Αργεντινής, έστω με δυσκολία έπειτα από όσα έγιναν με το ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία, να ολοκληρώθηκε, συνεχώς όμως βγαίνουν στη δημοσιότητα νέα που αφορούν όσα έγιναν στο Μαρακανά και ο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά, στο βίντεο που κυκλοφορεί, είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Η Αλμπισέλεστε επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Οταέντι υποχρεώνοντας τη Σελεσάο στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της σε προκριματικά Μουντιάλ, το αγωνιστικό κομμάτι όμως είναι αυτό που ενδιαφέρει λιγότερο τον διεθνή Τύπο. Και είναι λογικό, αφού στις εξέδρες έγιναν τρομερά πράγματα με το ξύλο ανάμεσα σε Αργεντίνους οπαδούς και την αστυνομία.

Η κατάσταση, γενικά, ξέφυγε και το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό, με ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί να έχει για πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία. Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται οι παίκτες της Αργεντινής να κατευθύνονται προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων, όταν ξαφνικά οπαδοί της Βραζιλίας πετάνε μπύρα προς τον Ντι Μαρία.

Αποτέλεσμα; Ο Αργεντίνος εξτρέμ έφτυσε προς το μέρος τους, με την εικόνα να έχει καταγραφεί και να κάνει τον γύρο των social media.