Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει σιγά-σιγά και στον Ολυμπιακό έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο, για τον οποίο είχε γίνει πρόταση και το περασμένο καλοκαίρι, να αποτελεί τον βασικό στόχο.

Μπορεί να απέχουμε σχεδόν 1,5 μήνα από τον Ιανουάριο, οι ομάδες όμως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την προεργασία τους, καταλήγοντας στους στόχους που θα έχουν και αρχίζοντας σιγά-σιγά τις επαφές με τους μάνατζερ. Σε ό,τι αφορά τους Ερυθρόλευκους λοιπόν, προτεραιότητα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ο στόχος είναι αυτός που ήταν και πριν μήνες.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πρόταση 3,7 εκατ. ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον 25χρονο Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Η απάντηση των Αργεντίνων σε αυτή την πρόταση ήταν αρνητική και τελικά το θέμα δεν προχώρησε, δεν αποκλείεται όμως να προχωρήσει τώρα.

Ο Ερνάντες παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και αυτό που προκύπτει είναι ότι πρόκειται για τον βασικό στόχο για την άμυνα και το προσεχές διάστημα, όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσουν οι επαφές, πρώτα με τον παίκτη και μετά με την ομάδα του.