Όπως η Πάουλα Μπαντόσα υποστήριξε τον Στέφανο Τσιτσιπά όταν εκείνος αγωνιζόταν κι εκείνη δεν είχε υποχρεώσεις, έτσι τώρα κι εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της προκειμένου να της δώσει δύναμη ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της Εθνικής Ισπανίας για το Billie Jean King Cup.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχώρησε από το Παρίσι μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του τουρνουά τένις Masters 1000 και κατευθύνθηκε στη Σεβίλλη όπου βρίσκεται η αγαπημένη του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Ισπανίας ενόψει της σειράς με τον Καναδά. Για την Μπαντόσα είναι πολύ σημαντική αυτή η διοργάνωση καθώς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από μεγάλη απουσία λόγω προβλήματος στην μέση, που ουσιαστικά δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο όλη τη σεζόν.

Η Πάουλα Μπαντόσα, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» μια φωτογραφία μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά όπου τρώνε churros με σοκολάτα και τον Έλληνα πρωταθλητή να βουτάει το δικό του churro σε αυτή κι εκείνη έγραψε: «Αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει».

Μετά την παρουσία του στη Σεβίλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο έξι στον κόσμο σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάταξη της ATP, θα ταξιδέψει στο Τορίνο για να λάβει μέρος στο τουρνουά ATP Finals όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της χρονιάς.