Τον άνθρωπο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη, οπαδό της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08) αναζητούν οι Αρχές. Ο 29χρονος δέχθηκε τυφλή οπαδική επίθεση από χούλιγκαν της Κροατικής Ντιναμό Ζάγκεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαχαιρώθηκε στο βραχίονα του χεριού του. Το μαχαίρι τύπου καραμπίτ έπληξε αρτηρία με αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία που οδήγησε στο θάνατό του.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Πρώτο Πρόγραμμα, εκτιμούν πως ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Ως εκ τούτου, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προχωρούν αυτή την ώρα στην συλλογή των αποτυπωμάτων τους και του γενετικού υλικού τους με στόχο να ταυτοποιηθούν με όσα βρεθήκαν πάνω στη σορό του άτυχου 29χρονου και να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 έχουν μπει και βίντεο από κάμερες της περιοχής.

Με κάραμπιτ το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο 29χρονος φέρεται να δέχθηκε ένα και μοναδικό πλήγμα το οποίο και αποδείχθηκε θανατηφόρο. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το ένα και μοναδικό θανατηφόρο πλήγμα έγινε στο βραχίονα του χεριού του που έπληξε αρτηρία με αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι ίδιες πηγές επικαλούνται μαρτυρία ότι το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τον Μιχάλη ήταν τύπου «καραμπίτ», όμοιο με το μαχαίρι που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Άλκης Καμπανός.

Η Μαρία Γκανέ έχει την εποπτεία των ερευνών

Την εποπτεία των ερευνών για την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, έχει ήδη η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ, η οποία, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ζήτησε να ενημερώνεται για κάθε στάδιο της έρευνας.

Η κ. Γκανέ θα έχει άμεση ενημέρωση και συνεργασία με τους εισαγγελείς Πρωτοδικών που έχουν επιληφθεί των ερευνών, ώστε να διενεργηθούν με γρήγορους ρυθμούς όλες οι αναγκαίες προανακριτικές ενέργειες για την διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης, που κόστισε την ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, θύματος άγριας βίας οργανωμένων και οπλισμένων οπαδών.

Η επικεφαλής της εισαγγελίας Εφετών έχει ήδη ενημερωθεί για τις ενέργειες που γίνονται ώστε να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε ο 29χρονος. Η κ. Γκανέ φέρεται να έχει ήδη δώσει εντολή να μην μείνει εκτός ελέγχου κανένας υπαίτιος για όσα έγιναν στην Νέα Φιλαδέλφεια και να συνεχιστούν εντατικά οι συλλήψεις, ώστε να βρεθούν ενώπιον των Αρχών οι δράστες της οπαδικής βίας και να τους αποδοθούν ποινικές ευθύνες ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους σε όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η κ.Γκανέ έχει ζητήσει να αναζητηθούν διερμηνείς οι οποίοι θα χρειαστεί να παρασταθούν στα στάδια της ανάκρισης για τους αλλοδαπούς κατηγορουμένους.