Πυρκαγιά σημειώθηκε σε κτίριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε μήνυμά του στο Twitter, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ανέφερε: «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…».

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!», έγραψε σε ένα ακόμη μήνυμά του ο δημοσιογράφος.

«Είναι ολική η καταστροφή. Οι εργαζόμενοι είμαστε λυπημένοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που συμφωνεί με τη φίμωση της ελευθεροτυπίας. Πρέπει τα ραδιόφωνα να είναι ελεύθερα, να τοποθετούνται, να σχολιάζουν. Αυτό που βλέπουμε μας λυπεί όλους και εσάς και εμάς που είμαστε στο Real Group. Πρόκειται για 300 εργαζόμενους. Είναι εμφανές ότι κάποιος προσπάθησε να μας φιμώσει, κάποιος δεν ήθελε να ακουγόμαστε. Τρεις εκρήξεις έγιναν περίπου 03:05 το πρωί.

Η συνάδελφος η οποία ήταν βάρδια ηχολήπτρια είναι καλά στην υγεία της, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού, Γιάννης Παπαγιάννης.

Σε εικόνες που εξασφάλισε το Newsbeast, φαίνεται πώς ήταν η κατάσταση νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που πετάγονταν οι πύρινες φλόγες από το κτίριο. Η φωτιά φαίνεται να άρχισε από τον πάνω όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά βρίσκεται πλέον υπό μερικό έλεγχο.