Στόχος αγνώστων για μία ακόμη φορά τα Σφαγεία Βόλου. Έκλεψαν καλώδια υψηλής τάσης και χαλκό με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας η υπηρεσία για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες των Σφαγείων Βόλου, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και η λειτουργία τους κρέμεται σε μία κλωστή.

Οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία, καθώς το κτήριο δεν φυλάσσεται, εισέβαλαν πιθανότατα από την κύρια είσοδο, που είναι αφύλαχτη, στο χώρο και έκλεψαν καλώδια υψηλής τάσης και χαλκό.

Οι υπάλληλοι που βρέθηκαν νωρίς το πρωί στα Σφαγεία, καθώς ήταν προγραμματισμένες σφαγές μοσχαριών, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε αμέσως και ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Αϊβαζόγλου.

Μετά από τις σχετικές παρεμβάσεις που έγιναν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαταστάθηκε ώστε να τεθεί σε λειτουργία όλη η εγκατάσταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπαλλήλων δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται «πλιάτσικο» στα Σφαγεία Βόλου, ένας χώρος ο οποίος παρ’ όλο ότι διαθέτει ένα σημαντικό μηχανολογικό εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις του, δεν έχει κανένα σύστημα φύλαξης, με αποτέλεσμα ο καθένας να έχει πρόσβαση στο χώρο ανά πάσα στιγμή.

Το θέμα μάλιστα της περιφρούρησης είχε τεθεί επανειλημμένως στη διοίκηση, ωστόσο η δαπάνη κρίθηκε απαγορευτική, αφού υπήρχαν άλλες προτεραιότητες.

Πηγή: taxydromos