Ο μπασκετμπολίστας, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και έως τώρα κρυβόταν από τις Αρχές, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του.

Μέχρι σήμερα ο ξένος αθλητής αγνοούνταν, καθώς δεν εμφανίστηκε στον αγώνα της ομάδας του το Σάββατο, διότι δήλωσε ασθενής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «LiveNews», ο καλαθοσφαιριστής του Περιστερίου εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπου πιθανόν δόθηκαν εξηγήσεις στη διοίκηση του συλλόγου, που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το χρονικό της καταγγελίας

Ο 29χρονος Αμερικανός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, 19/04, κατά τη διάρκεια τσακωμού με τη σύντροφό του φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο και να τη δάγκωσε στην πλάτη.

Η γυναίκα, επίσης αθλήτρια, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία και η αστυνομία άρχισε να τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η 26χρονη διέμενε σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και, όπως λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στο «Mega», είναι μια ήσυχη κοπέλα, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Η καταγγέλλουσα, επίσης Αμερικανίδα, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον παίκτη και στον αγώνα που είχε η ομάδα του την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν τον εντόπισε, αφού εκείνος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.