Συνεχίζει ακάθεκτη τις περιοδείες στα νησιά του Αιγαίου που υπάγονται στην περιφέρειά της

Ακάθεκτη συνεχίζει τις περιοδείες στα νησιά των Κυκλάδων η μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εν νέου υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια Αικατερίνη Μονογυιού. Ωστόσο τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Αθήνα για την κεντρική προεκλογική ομιλία της προς τους ετεροδημότες που ζουν στην πρωτεύουσα αλλά και όσους θα μεταβούν από την Αττική στα νησιά από τα οποία κατάγονται, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ειδικότερα η κ. Μονογυιού έχει προγραμματίσει προεκλογική ομιλία για τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 19:00 το απόγευμα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 51, Πειραιάς) και καλεί όσους το επιθυμούν να παραστούν.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων βρέθηκε στην Κέα όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη δήμαρχο Ειρήνη Βελισσαροπούλου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί καθώς επίσης και για τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρχε μια άριστη συνεργασία μεταξύ της βουλευτού και της δημάρχου και από κοινού προωθήθηκαν μείζονα θέματα της περιοχής.