Επισκέψεις σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιήσουν οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, όπως τους ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η Ν.Δ. ξεκινά μεγάλη καμπάνια με στόχο μέσα από κοινωνικά ευαίσθητη και εθνικά σοβαρή αντιπολίτευση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει. Αφού μίλησε για γενικευμένη οικονομική κρίση είπε ότι «και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ανοίγουμε το δρόμο ώστε το κόμμα μας να βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία».

Δηλώσεις έκανε και ο άλλος αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Σταύρος Δήμας, ο οποίος επεσήμανε πως πρέπει να εκτιμηθεί ότι η Ν.Δ έχει επιλέξει υποψηφίους με κριτήριο ότι είναι οι καλύτεροι για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών.
Είπε ότι αυτό δεν πρέπει να εκτιμηθεί μόνο από τα στελέχη αλλά από όλο τον ελληνικό λαό. Επίσης σε ερώτηση αν η Ν.Δ. πάει στις εκλογές με βασική θέση απέναντι στο μνημόνιο είπε ότι πρόκειται για γενικότερο θέμα το οποίο αναμφίβολα επηρεάζει τη ζωή όλων και πρέπει να συνεκτιμηθεί.

Εξερχόμενος της Ρηγίλλης έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος με τις οποίες κάλεσε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους να συμμετάσχουν στις εκλογές του Νοεμβρίου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.