Για το bonus παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους μίλησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. «Δεν πρόκειται να δοθεί πριν από τις ευρωεκλογές» επεσήμανε απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόκειται για προεκλογική εξαγγελία.

«Κάνουμε το επόμενο βήμα της αξιολόγησης καθώς έχει νόημα προκειμένου να καταλήξει σε μία λογική κατά την οποία θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για εκείνον που πάει καλά. Αυτό είναι το βήμα στο οποίο προχωράμε, για το οποίο είχαμε πει από την αρχή ότι δεν θα είναι μια τιμωρητική» υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

«Τίποτα δεν θα δοθεί πριν από τις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα και επί προεδρίας του κ. Κασσελάκη και αυτό έχει χειροτερέψει. Υπάρχει μία λογική προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου. Αυτή η κυβέρνηση έχει προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα σε μεταρρυθμίσεις και μία ακόμη είναι το μπόνους για τους δημοσίου υπαλλήλους» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για τις ποινές στη δίκη για το Μάτι, ο Νίκος Ρωμανός, τόνισε «έχουμε πει ότι δεν σχολιάζουμε αποφάσεις της Δικαιοσύνης σε αντίθεση με άλλους που εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη και τις τραγωδίες. Στο Μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το μαύρο άσπρο προχωρώντας σε ψεύδη καθώς προσπαθεί να υποστηρίξει ότι δήθεν η δίκη για το Μάτι έγινε με τον Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε ισχύ χθες. Η δίκη έγινε με βάση τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ».