Να σχολιάσει όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κλήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βελόπουλος ζήτησε από όσους ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο καλύτερα να μην πάνε στην εκκλησία το Πάσχα.

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην εκκλησία και κανείς δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιοδήποτε πολίτη από το να πάει στην εκκλησία, οποιοδήποτε πιστό να επισκεφτεί το ναό της γειτονιάς του. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι καλό από αυτά τα τραγικά περιστατικά βίας, είναι ότι έπεσαν οι μάσκες και κόμματα που μπήκαν στο κοινοβούλιο δήθεν επειδή πρέσβευαν τη θρησκεία μας και την πίστη, και έκαναν το αντίθετο από όσα πρεσβεύουν».

Και κατέληξε: «Στην πράξη με τις συμπεριφορές και τη ρητορική τους δείχνουν το ακριβώς αντίθετο πρόσωπο. Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την εκκλησία, η οποία στηρίζει την κοινωνία και κάνει σημαντικές αγαθοεργίες και αυτή είναι η μεγάλη εικόνα που χρειάζεται να κρατήσουμε και ενόψει του Πάσχα».