Απάντηση για τα όσα κατηγορεί την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στο κόμμα των Σπαρτιατών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι είναι σε δύσκολη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο αλλά όπως σημείωσε, «είναι τόσο συντριπτικά τα δεδομένα όσον αφορά στη στάση του που μπορεί να τετραγωνιστεί νωρίτερα ο κύκλος παρά να πιστέψουμε αυτά που λένε».

«Μιλάμε για τους ανθρώπους που δεν έβρισκαν αίθουσα για να δικαστεί η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που δεν κατέθεσε υπόμνημα στις εκλογές του 2023, ούτε στις ευρωεκλογές του 2024 για τους Σπαρτιάτες. Είναι πολλά αυτά για να είναι συμπτώσεις, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε θολά νερά και το κάνει με τόσο απροκάλυπτο τρόπο που όλοι το έχουν καταλάβει», είπε.

Και πρόσθεσε απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ερώτηση που απευθύνει η κα Κεχαγιά έχει ξεκάθαρη απάντηση από τη στάση μας που δεν υπολογίζει το όποιο πολιτικό όφελος ή κόστος και έχει γνώμονα την προστασία του πολιτεύματος. Δεν κάνουμε εκπτώσεις, δεν κρυβόμαστε πίσω από ημερομηνίες. Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Είναι έκθετοι και ο ιστορικός θα τα αποτυπώσει αυτά με αυστηρό και δίκαιο τρόπο».