«Κ. Κασσελάκη, εσείς τι πιστεύετε; Είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών να κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ;», ρωτήθηκε χθες το βράδυ σε εκπομπή του Kontra Channel ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τις απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», ήταν η αρχική του απάντηση.

«Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο και έχουμε και εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», συμπλήρωσε.

«Τώρα, τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε, ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο», είπε επίσης ο Βασίλης Κασσελάκης.

Η δήλωση του Βασίλη Κασσελάκη στο 27:21:

Σημειώνεται πως σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε «ξεκάθαρα όχι» στο ερώτημα του αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών με αφορμή και τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί “Σπαρτιατών”. Στο ερώτημα “τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;”, η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.