Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται και απόψε το βράδυ στις 21:00 με νέο επεισόδιο αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Η δημοσιογραφική εκπομπή του ACTION 24 φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν καλεσμένο από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, ο οποίος υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη. Απόψε στο στούντιο του «EQ» έρχεται ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, o αφοπλιστικά αυθόρμητος Αλέξης Κούγιας ανοίγει τα χαρτιά του στην Έλενα Παπαβασιλείου. Συνομιλούν για τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, τις επαγγελματικές επιλογές, τα όνειρα και τα λάθη. Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για τη σχέση του με τα media, πώς βίωσε την πατρότητα και τη δύναμη που χρειάστηκε να αντλήσει μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 με μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24