Φανερά συγκινημένη ήταν σήμερα στο πλατό της εκπομπής της «Καλοκαίρι Yes» η Μαριάντα Πιερίδη, καθώς οι συνεργάτες της, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος, της είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις. Αφορμή ήταν τα γενέθλια της τραγουδίστριας, η οποία σήμερα έγινε 50 ετών.

Μια από τις εκπλήξεις που της επιφύλαξε η ομάδα της, ήταν να την αφήσουν μόνη της στην έναρξη της εκπομπής. Η ίδια ήταν μπερδεμένη, καθώς δεν ήξερε πού βρίσκονται η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος, ενώ έλεγε πως «έχω συνηθίσει να κάνω με παρέα την έναρξη».

Όμως, τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη δεν ήξερε πού είναι οι συμπαρουσιαστές της, οι δυο τους εμφανίστηκαν κρατώντας μια τούρτα και ένα δώρο από τους ίδιους. Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη συγκινημένη τους είπε «σας ευχαριστώ πάρα πολύ». Ύστερα, έκανε μια ευχή και χαιρέτησε τον γιο της, Νίκο, ο οποίος βρισκόταν, επίσης, στο πλατό.

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια της εκπομπής, έγινε μια αιφνιδιαστική τηλεφωνική παρέμβαση από την κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη και σεφ, Ντίνα Νικολάου, η οποία ήθελε να ευχηθεί δημοσίως στην αγαπημένη της φίλη. Όταν η τραγουδίστρια άκουσε τη συμβουλή της κουμπάρας της να «είναι ο εαυτός της», τότε έτρεξαν από τα μάτια της τα δάκρυα βροχή.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επόμενη τηλεφωνική παρέμβαση ήταν ο σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος τη συγκίνησε ακόμα περισσότερο, καθώς της έστειλε μια τούρτα και ένα μπουκέτο λουλούδια. «Είσαι η δύναμή μου, είσαι ο έρωτάς μου, είσαι η αγάπη μου και το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σ’ αγαπώ πολύ!», του είπε με πολλή αγάπη η Μαριάντα Πιερίδη.