Ο Κωνσταντίνος με την Αμαζόνα ήρθαν στο First Dates της Δευτέρας (3/7), το ριάλιτι αγάπης του Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού.

Η απόφασή τους αυτή μόνο σε καλό τους βγήκε, αφού χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος για να «σπάσει» ο πάγος μεταξύ τους και να έρθουν πιο κοντά. Η Αμαζόνα, όπως φαίνεται, βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου. Και 31χρονος από την Ηγουμενίτσα τα… έχασε με την 33χρονη από τα Ιωάννινα.

«Είμαι αυθόρμητη, elegant, μου αρέσει να παίρνω ρίσκα. Είμαι πικάντικη και μπιχλιμπιδάτη. Μου αρέσει η ελευθερία και η δυναμικότητα. Με φωνάζουν Αμαζόνα, γιατί είμαι σύγχρονη και αδάμαστη», ανέφερε στο προσωπικό της cue η παίκτρια του First Dates.

Η Ρούλα – όπως είναι το κανονικό της όνομα – ρώτησε μάλιστα τον Κωνσταντίνο αν τον πείραξε που την αποκαλούν «Αμαζόνα» και εκείνος δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος.

Φάνηκε να υπάρχει χημεία μεταξύ τους από την αρχή αφού ο ένας ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του άλλου. Η «Αμαζόνα» δήλωσε πως στο πρόσωπο του άλλου της μισού ψάχνει… ύψος αντάξιο του Αντετοκούνμπο, να μην τσιγκουνεύεται και να είναι… μπιχλιμπιδάτος, όπως άλλωστε κι εκείνη.

Το ραντεβού εξελίχθηκε πολύ θετικά για τους δύο παίκτες, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Στο τέλος η απάντηση στην ερώτηση για το αν θα βγουν και δεύτερο ραντεβού ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Κρατώντας το χέρι της και κοιτώντας τη μέσα στα μάτια ο 34χρονος είπε: «Μου άρεσε πολύ. Πέρασα πάρα πολύ ωραία κι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Ενώ είχα άγχος στην αρχή μετά χαλάρωσα. Θα ήθελα να ξαναβγούμε, αν το θέλεις κι εσύ».

Με τη σειρά της η 33χρονη Αμαζόνα ανταπέδωσε τις κολακείες του, λέγοντας: «Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα. Πέρασα τέλεια. Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία. Η παρέα σου καταπληκτική. Κι εγώ θα χαρώ να ξαναβγούμε».

Στο τέλος η πολύ καλή πρώτη εντύπωση και γνωριμία επισφραγίστηκε με μια τρυφερή αγκαλιά.

Όπως ήταν λογικό, το ραντεβού των δύο αυτών παικτών δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter.

Τα βιτριολικά σχόλια επικεντρώθηκαν φυσικά στο ψευδώνυμό της αλλά και στις… τρέσες της που έκλεψαν την παράσταση.