Από την αρχή του ραντεβού τους το βράδυ της Πέμπτης (29/6) στο First Dates, το ριάλιτι αγάπης του Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Αντώνη κινήθηκε γύρω από τη δημιουργία οικογένειας.

Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε αμέσως μόλις είδε το ραντεβού της και δεν το έκρυψε σε όλη τη διάρκεια του φαγητού.

Πέρασε κυριολεκτικά από κόσκινο τον Αντώνη και συζήτησαν ακόμα και για γάμο και παιδιά.

Η 21χρονη κοπέλα ρώτησε τον 26χρονο άντρα από το Ρέθυμνο: «Έχεις σκεφτεί αργότερα να προχώραγες σε γάμο, να κάνεις οικογένεια… ή περιμένεις να πας σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία;», με εκείνον να απαντάει: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία».

«Κοίτα, εγώ ας πούμε θα ήθελα σε μικρή ηλικία και να παντρευτώ και να κάνω παιδί» πρόσθεσε η 21χρονη.

«Δεν είμαι ακόμα στη φάση αυτή», συνέχισε ο Αντώνης. «Έλα ρε και σε αυτή την ηλικία; Δηλαδή πότε περιμένεις;», ρώτησε η Κατερίνα. «26 είμαι, δεν είμαι και…», συμπλήρωσε ο νεαρός.

«Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα γάμου, οικογένειας, παιδιών έχουμε πάει πολύ μακριά, δεν υπήρξε πολύ focus… κάπου μου τα χάλασε λίγο εκεί. Αλλά δεν πειράζει, έχω τον τρόπο μου να πείσω και να κάνω τα πάντα», σχολίασε η Κατερίνα στην κάμερα.

Η Κατερίνα μάλιστα δεν έδειξε να προβληματίζεται που ο Αντώνης ζει στην Κρήτη. Θα ήθελε κάλλιστα να ανοίξει το καφέ που ονειρεύεται στο Ρέθυμνο. «Θα το ήθελα πολύ».

Αφού ξεπέρασαν την άβολη στιγμή του λογαριασμού, η Κατερίνα τον έπιασε αγκαζέ για να τον πάει βόλτα στην Αθήνα.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Αντώνης θα φύγει τρέχοντας, εκείνος δήλωσε ότι θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού μαζί της. Βέβαια άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε, γιατί η γλώσσα του σώματος, οι εκφράσεις και οι μορφασμοί του προσώπου του δεν συμφωνούσαν ούτε με τα λεγόμενα τα δικά του, ούτε της συνοδού του. Αντίθετα κουνούσε το κεφάλι και έμοιαζε να… τρομάζει όταν εκείνη έκανε λόγο και για δεύτερο και για τρίτο ραντεβού.

«Έλα εσύ Κρήτη και το βλέπουμε για Αθήνα» της είπε και πιθανότατα η ατάκα να υποδήλωνε το… στρίβειν δια της αποστάσεως.