Θεματικό ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης (19/4) του My Style Rocks με το little black dress να πυροδοτεί σχόλια και καταστάσεις. Έτσι είχαμε τις σπόντες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Ειρήνη Καζάκη «Είσαι η πιο διαβασμένη παίκτρια που έχει έρθει στο παιχνίδι – Έχεις φτιάξει κάτι δικό σου και οι συμπαίκτριές σου το ‘χουν φάει όλο» με το μοντέλο να αφήνει εκ νέου αιχμές για την… ανύπαρκτη στυλίστρια της παίκτριας, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της επίσης και για το αν η διαγωνιζόμενη έχει πει αλήθεια και για τις επιχειρήσεις της.

Η άλλη Ειρήνη της παρέας, η Ειρήνη Παπαβασιλείου έδωσε… έμπνευση με τα λεγόμενά της για καυστικές ατάκες. Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένη σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις, για να πάει να παρακολουθήσει μια ομιλία με θέμα τον σουρεαλισμό.

Το λουκ της δεν άρεσε στην Emilia Vodos, η οποία της εξήγησε ότι δεν έχει φορέσει καν το μαύρο φόρεμα που της ζητήθηκε. Η Ειρήνη ωστόσο, της είπε ότι «στο δικό της μυαλό φοράει».

Φυσικά, η Emilia δεν άφησε την απάντησή της να πέσει κάτω και της είπε: «Κι εγώ στο μυαλό μου τα έχω με τον Μπέκαμ, αλλά δεν τα έχω όντως. Τον έχω χρόνια τώρα. Top of the top. Οπότε, ναι τα έχω κι εγώ με αυτόν, αλλά αλλού. Είναι τζέντλεμαν, μαγειρεύει και πολύ ωραία», με τους κριτές και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεσπούν σε γέλια.

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα, σημείωσε εκείνη τη στιγμή πως ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει και γιους, οι οποίοι μάλιστα, είναι και πιο κοντά στην ηλικία της Emilia.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα σχόλια που… τάραξαν τα νερά. Ειδικά όταν ήρθε η σειρά της Emilia Vodos για να βαθμολογηθεί από τους κριτές. To concept της περιλάμβανε τα εγκαίνια fast fashion καταστήματος και η ίδια πήγε με τη συνοδεία του David Beckham.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε πως η Emilia ακολούθησε τα μονοπάτια της Ευτυχίας με την κοπέλα να το αρνείται. Η Ευτυχία της απάντησε πως εκείνη έφερε στο πλατό πρώτη το concept, με την Emilia να της λέει «Σιγά που το έφερες πρώτη, ηρέμησε λίγο. Τα επεισόδια τα έχεις δει γενικά;» με το γνωστό της έντονο ύφος.

Με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τοποθετείται στη συνέχεια: «Είναι ακριβώς με την ίδια προσέγγιση που το έχει φέρει η Ευτυχία και τώρα τα λέω αυτά πέρα από την πλάκα».