Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» απέναντι από τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το γεγονός πως η ηθοποιός με τον παρουσιαστή γνωρίζονται από παλιά, τους έκανε να χαλαρώσουν λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε και δεν άργησαν να ακουστούν στον τηλεοπτικό αέρα «κακές λεξούλες».

Η αρχή έγινε όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιέγραφε ένα αστείο περιστατικό με την Τζόυς Ευείδη στο Παρίσι. Εκείνη περιγράφοντας τα ρούχα που φορούσε λίγο πριν από τη βραδινή τους έξοδο είπε: «Είχα ψωνίσει vintage δαντέλες από το Παρίσι και είχα κάνει κοτσιδάκια στα μαλλιά με τριαντάφυλλα» και συνέχισε χαμηλώνοντας την ένταση της φωνής της: «τσ…α, τσ…α».

Λίγο αργότερα, μετά από κουβέντα για την ανθρωπιά, η Τζόυς Ευείδη είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Η ανθρωπιά, ξέρεις τι θα σου απαντούσε η μαμά μου; Καλλιγραφία στης μυλωνούς τον κώ…!».

«Κάθε δουλειά μου νομίζω ότι είναι η τελευταία»

Θέλοντας να τονίσει την ανασφάλεια που επικρατεί στον χώρο της υποκριτικής, η Τζόυς Ευείδη ανέφερε πως κάθε εξάμηνο οι ηθοποιοί ψάχνουν δουλειά και πως «κάθε δουλειά μου νομίζω ότι είναι η τελευταία».

«Δεν το αντέχεις. Βγάζεις δερματικά. Κρασάρουν τα νεύρα» είπε και παραδέχθηκε πως την ισορροπεί η σχέση της με τα ζώα.

Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως είναι «μεγάλη αμαρτία σε αυτή τη χώρα να αγοράζεις ζώο».