Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή (6/5).

Οι δυο τους γνωρίζονται από εποχής «Κους Κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους», θυμήθηκαν ιστορίες από τα παλιά και σαν καλοί ατακαδόροι και οι δύο χάρισαν απίθανες στιχομυθίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Φυσικά το «κεφάλαιο» Μαρία Ηλιάκη σχολιάστηκε διεξοδικά με τον Νίκο Μουτσινά να πετά συνεχώς «καρφάκια».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά.

«Φέτος κάνω τον σταυρό μου συνεχόμενα, δεν έχω σταματήσει. Σκεφτόμουν προχθές τι άλλο μπορεί να μου συμβεί και τελικά συνέβη και κάτι άλλο, οπότε είπα ότι δεν θα το ξαναπώ. Η χρονιά ήταν φαντασμαγορική σε όλα τα επίπεδα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στις δυσκολίες που έχει περάσει μέσα στη χρονιά.

Σε απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε για το «Τι λες τώρα!» ότι «Είναι μία εκπομπή που στήθηκε σε ένα καινούριο κανάλι, σε μία καινούρια ζώνη, με καινούριους συντελεστές. Σε γενικές γραμμές ήταν αυτό που φανταζόμουν.

Αλλάζοντας κλίμα ο Νίκος Μουτσινάς της είπε πως δεν περίμενε να τη δει στην εκπομπή του γιατί «τα κανάλια παθαίνουν έναν αυνανισμό, δεν θέλουν να μοιράζονται τα πρόσωπά τους με άλλα κανάλια. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να ξεχρεώσω που θα έρθεις εδώ».

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι μέσα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις για το αν θα συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου ενώ ο Νίκος υποσχέθηκε να πάει καλεσμένος της στην τελευταία εκπομπή για φέτος.

Η Κατερίνα Καραβάτου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας πως περίμενε αρκετά χρόνια για αυτή την συνεργασία, ενώ πρόσθεσε πως την θεωρεί πολύ ταλαντούχα.

Όταν όμως, η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι εκείνος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος πήρε την… αφορμή που γύρευε.

«Αν είχαμε φωτογραφίες πριν από 18 χρόνια και πώς είμαστε τώρα εγώ είμαι πολύ καλύτερα εσύ έχεις γεράσει πάρα πολύ» του είπε η παρουσιάστρια του Mega.

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν σχολίασε τις δηλώσεις του παρουσιαστή, ωστόσο, λίγο αργότερα του είπε πως τον περιμένει στην εκπομπή της, ενώ θα είναι και μία καλή ευκαιρία να φέρει και το χρωστούμενο δώρο στην κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν και το κρατάει μάλλον… μανιάτικο η συνεργάτης της στην εκπομπή.

«Δεν αντέχω άλλο με αυτό, μου έχει γίνει βραχνάς, μου θύμισε τον βαφτισιμιό μου που έχω να τον δω κάποια χρόνια. Πήγαινε πάρε εσύ κάτι και θα στα δώσω εγώ», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.