Οι κατηγορίες περί «κλεψιάς» οι οποίες ακούστηκαν κατά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τόσο στην παραλία των Μαχητών όσο και στο συμβούλιο του νησιού, αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης και μετά το τέλος του συμβουλίου για τους Διασήμους.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά από είκοσι μέρες, σήμερα βρήκανε να το πούνε. Οπότε κάτι μου βρωμάει σε όλο αυτό» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στους συμπαίκτες της και έκανε την αρχή της συζήτησης.

Οι υπόλοιποι ωστόσο τόνισαν πως δεν έχουν βγάλει ακόμα άκρη στην συγκεκριμένη υπόθεση αλλά παρατήρησαν πως οι Μαχητές έχουν διχαστεί πλέον.

Συνεχίστηκε η ένταση στην καλύβα των Μαχητών

Η ένταση που είχε δημιουργηθεί λίγη ώρα πριν στο συμβούλιο ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών συνεχίστηκε και όταν εκείνοι μεταφέρθηκαν στην καλύβα. «Δες από αύριο τι θα τρως!» φώναζε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας στον Γιώργο Κατσαούνη και εκείνος αποκρίθηκε πως δεν θα πρέπει όσοι έκλεβαν τόσο καιρό να μην φάνε.

«Το δείξαμε σε όλη την Ελλάδα. Τι συζητάμε;» ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να λέει. Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έδειξε να πτοείται και πρόσθεσε πως: «Της Πελαγίας το πιάτο ήταν καβατζωμένο στα χέρια της κι άρχισε να τρώει πριν μοιραστεί το οτιδήποτε».

Ο Γιώργος Κατσαούνης υπερασπίστηκε την Πελαγία όμως ο φαρμακοποιός του Survivor του τόνισε ότι: «Ψεύτρες είναι ρε. Και οι δυο. Ψεύτρες είναι». Ο Τσακατσούκας εκνευρισμένος με τις φωνές και την ένταση που υπήρχε στην παραλία ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως από δω και πέρα θα είναι εκείνος πάνω από τα πιάτα όταν γίνεται η μοιρασιά του φαγητού.  

Η Πελαγία Καζολέα σχολίασε πως καλό θα είναι να κάνουν υπομονή για όσο είναι όλοι στο παιχνίδι αφού έτσι κι αλλιώς είναι αναγκασμένοι να «τρώνε στη μάπα» ο ένας τον άλλον. «Φέρε τουλάχιστον αύριο και καμία νίκη να μην είσαι τσάμπα εδώ» αποκρίθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Εγώ θα κάνω ό, τι γουστάρω. Άμα θέλω δεν θα παίζω κιόλας και θα παίρνω πέναλτι» του απάντησε η παίκτρια.

Το De ja vu της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor πήρε το λόγο και μίλησε έντονα στους Μαχητές και τους συμβούλευσε να μην κατηγορούν τους συμπαίκτες τους αν δεν έχουν αποδείξεις στα χέρια, τόνισε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής πως ήταν De ja vu η όλη κατάσταση.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο De ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς Μαχητές ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σα να έβλεπα το δικό μου Survivor, κι άρχισε να με πιάνει ένα άσχημο συναίσθημα. Επειδή υπήρχαν οι φήμες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι σχολίαζαν πως “μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor”. Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε ποτέ στην κατοχή μου, ούτε αφότου έφυγα λάδι. Το ρύζι το βρήκα. Δεν ακούμπησα ποτέ τις προμήθειες. Άμα ήμουν κλέφτρα η παραγωγή δεν θα με άφηνε να μπω ξανά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο θέλοντας να βάλει τέλος και στις κατηγορίες που άκουσε πέρσι ότι έκλεψε φαγητό.

Κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο ο Σπύρος Μαρτίκας

Ενοχλημένος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με την Κάτια Ταραμπάνκο και όσα είπε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor. «Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνάει κανείς, ότι πέρσι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα απέναντι της. Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις» σχολίασε ο φαρμακοποιός στην κάμερα του Survivor.