Μπλε και Κόκκινοι παίκτες πλέον μοιράζονται την ίδια παραλία αφού το πάρτι της ένωσης πραγματοποιήθηκε. Ωστόσο, η ένωση αυτή δεν έχει ξεκινήσει καλά και οι πρώτες εντάσεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους ανάμεσα στους παίκτες.

Το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor ξεκίνησαν την συζήτηση. Την αρχή έκανε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος βρίσκεται για άλλη μια φορά στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε «υπούλωμα, κακιασμένο και ζηλιάρη» τον Ηλία Μπόγδανο τονίζοντας πως ενώ εκείνος ήθελε να δώσει τέλος στην ένταση που είχε προκληθεί, οι συμπαίκτες του έκαναν τα πάντα για να την πυροδοτήσουν ξανά.

Στην συζήτηση μπήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος κατηγόρησε τον τραγουδιστή πως πήρε πράγματα από την καλύβα της κόκκινης ομάδα και ενέπλεξε και το όνομα του ηθοποιού Αλέξη Παππά ο οποίος θέλησε να πάρει θέση. Ο Κώστας Παπαδόπουλος του είπε όμως να μην ανακατεύεται στην υπόθεση.

«Εσύ για εμένα δεν υπάρχεις εδώ. Δεν θέλω να ασχολείσαι μαζί μου. Ό,τι θες θα μου το λες στον στίβο μάχης. Άμα είσαι ηθοποιός έτσι είναι», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι λαϊκό παιδί. Τα ένσημά μου είναι με βαρέα και ανθυγιεινά. Αυτός κι εσύ τι έχετε; Ηθοποιία έχετε» είπε επιτιθέμενος στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έβαλε τα κλάματα ενώ ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να τον παρηγορήσει δηλώνοντας πως ο Ντάφυ είναι εκείνος που έχει δίκιο.