Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Τη θέση του στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor πήρε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αφού ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στη θέση του, ο Ατζούν βρέθηκε ξανά πίσω από τις κάμερες ωστόσο θέλησε να εκφράσει την άποψη του για το ελληνικό Survivor, τα ελληνικά τα οποία μιλάει αλλά και τον Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην ανάρτηση του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έγραψε: Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα να παρουσιάσω για δυο ημέρες το ελληνικό Survivor, στην θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας Γιώργου Λιανού. Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια 🙂

Με κάνει παρά πολύ ευτυχισμένο η αγάπη που δείχνουν οι Έλληνες φίλοι μου, τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ παρά πολύ τους παίκτες του Survivor, εσάς τους τηλεθεατές και όλους τους συνεργάτες μου.

Υ.Γ Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμα είναι, τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη 🙂

Γιατί ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναφέρθηκε στον Σάκη και την Μαριαλένα

Σε άβολη θέση φαίνεται ότι ήρθαν ο Σάκης και η Μαριαλένα όταν ο τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε επεισόδιο του Survivor άρχισε τις ερωτήσεις για τη σχέση που είχαν.

«Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα. Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι. Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα. Τι σκέφτεσαι για τον Σάκη;».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φάνηκε να νιώθει άβολα.

«Α ωραία, θα το πω εδώ, να με ακούσει όλη η Ελλάδα. Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε χωρίσει τίποτα, όλα κυλάνε αρμονικά και ήρεμα. Με τη Χριστίνα δεν έχω κάτι, τα έχουμε πει, τα έχουμε ξεκαθαρίσει» είπε.

Ο Σάκης Κατσούλης χαρακτήρισε την παίκτρια των Μπλε «φανταστικό παιδί».

«Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά» ανέφερε ο Σάκης.

«Είμαι χαρούμενος που είστε στο ίδιο νησί και δεν έχετε προβλήματα» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετά θέλησε να μάθει αν σκοπεύουν να τα βρουν ξανά.

«Στο μέλλον πιστεύεις, Σάκη, ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα για σας;» αναρωτήθηκε.

«Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, φυσικά, δεν είμαι Θεός» είπε ο Σάκης.

«Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν ξέρω τι λέει ο Σάκης, έχει τελειώσει η ιστορία μας, πάμε παρακάτω. Έχω σχέση στην Ελλάδα, είχα πριν μπω στο παιχνίδι και εξακολουθώ και έχω. Δεν μπορώ να το αρνηθώ, ισχύει» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.