Μπροστά από τις 12 βαλίτσες των παικτών, φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και ανάβοντας ένα σπίρτο, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσω του Big Brother. Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του Αlpha, και αργά το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκε και το τρέιλερ.

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της, μέσω του facebook, για την ώρα που θα προβαλλόταν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τρέιλερ.

«Άντε, στις 20:22 παίζει για πρώτη φορά το τρέιλερ του Big Brother στον Alpha. Με βάλατε και έτρεχα. Ικανοποιημένοι;» ήταν τα λόγια που έγραψε στην προσωπική της σελίδα, και από κάτω οι θαυμαστές της μετρούσαν αντίστροφα το χρόνο.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, η Ρούλα Κορομηλά μιλάει για πρώτη φορά για όλα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομα της και την παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι.  «Περπατάω πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες, περπατάω όμως και ξυπόλητη. Δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ. Δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στο στόχο μου. Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή».

Δείτε το τρέιλερ: