Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς στον Ιβάν Σαββίδη ανήκει πλέον το κανάλι «Ε». Οι υπογραφές έπεσαν το καλοκαίρι και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ετοιμαστεί το νέο πρόγραμμα.

Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού. Σενάρια θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει δύο κυρίες στον σταθμό, την Έλλη Στάη και τη Μαρία Χούκλη, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Βέβαια ονόματα όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αντώνης Σρόιτερ δεν υπολογίζονται για το νέο εγχείρημα, καθώς βρίσκονται σταθερά στις θέσεις τους.

Προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει σε σχέση με τα πρόσωπα που είναι ήδη στο κανάλι.

Ανάμεσα στα κεντρικά πρόσωπα του σταθμού είναι ο Μένιος Φουρθιώτης που παρουσιάζει ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ και διευρυμένο ρόλο στο κανάλι.

Επίσης ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου συνεργάζονται με το «Ε», ενώ και η Ανίτα Πάνια έχει εκπομπή.

Το πρωί το πρόγραμμα ξεκινάει με την Κατερίνα Καινούργιου με ψυχαγωγική εκπομπή με lifestyle ενημέρωση και gossip θεματολογία.

Στο κανάλι είναι ακόμη η Ναταλία Γερμανού κάθε Σάββατο και Κυριακή τα πρωινά, αλλά και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Να σημειωθεί πως το κανάλι ετοιμάζει το Survival στην Κουρούτα Ηλείας και έχει στήσει σκηνικά. Παραμένει ακόμη ερωτηματικό αν το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη, έχει αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Έψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.