Μια έντονη στιγμή ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής (15/12) και το εν λόγω απόσπασμα του καβγά των δύο συνεργατών πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να θέσει την ερώτησή της στον κύριο Μαυροειδάκο, τον λόγο προσπάθησε να πάρει ο Γιώργος Παπαδάκης, παρακάμπτοντάς την και μιλώντας παράλληλα, για να αναγκάσει την συνεργάτιδά του να… κάνει πίσω, λέγοντας: «Συγγνώμη, Μαρία».

«Ένα λεπτό, βρε Γιώργο μου» του απάντησε εκείνη, με τον παρουσιαστή να επιμένει, προκειμένου να πάρει ο ίδιος τον λόγο: «Όχι, όχι, συγγνώμη, βρε Μαρία μου, γιατί είναι σε συνάφεια».

Η Μαρία Αναστασοπούλου όμως, επέμεινε και συνέχισε ακάθεκτη, θέτοντας κανονικά την ερώτησή της στον καλεσμένο τους. Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε: «Ωραία, πες το, βρε Μαρία! Να μη μιλήσουμε».

Λίγο μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης επανέφερε το θέμα, λέγοντας στον άερα της εκπομπής: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, γι’ αυτό είπα να μη με διακόψει η Μαρία» και το … «αιμοβόρο» βλέμμα από τη συμπαρουσιάστριά του ως απάντηση ήταν… χίλιες λέξεις.