Για την πληθώρα των σειρών της φετινής τηλεοπτικής σεζόν απάντησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ενώ έδωσε και spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παράδεισο. Εμείς παίζουμε σε μία ιστορία των ορφανών παιδιών. Ο «Παράδεισος» είναι μία βιτρίνα, η ιστορία που πραγματεύεται είναι οι ιστορίες παιδιών που έχουν μεγαλώσει μέσα σε ένα ορφανοτροφείο και αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Κάποια πράγματα στο Twitter είναι πολύ έξυπνα αλλά αλίμονο αν κρίνεται η δουλειά ενός καλλιτέχνη από το Twitter ή τα νούμερα τηλεθέασης», τόνισε ο ηθοποιός και δίνοντας spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» ανέφερε πως ο ρόλος του, ο Σίμος, θα έρθει τελικά πιο κοντά με την Αμαλία, την οποία διεκδικεί.

Σε ότι αφορά την «ένοχη» τηλεοπτική του απόλαυση, ο ηθοποιός είπε πως: «Δεν βλέπω reality, ούτε κοινωνικές εκπομπές. Δεν βλέπω ούτε ειδήσεις, γιατί συνήθως δείχνουν μόνο μία κατεύθυνση».

Όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής του ζητά να εκφράσει την άποψή του για τα πρόσφατα σχόλια του Αντώνη Καφετζόπουλου γύρω από τις σειρές μυθοπλασίας, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απάντησε: «Εγώ το θεωρώ ευλογία αυτό, να γίνονται καλές δουλειές, να δουλεύουν τόσοι άνθρωποι και να έχουμε να προτείνουμε πράγματα στη μυθοπλασία. Προωθεί τη σκέψη και όχι τόσο τα ζωώδη ένστικτα και το ξεκατίνιασμα».